ERZURUM / UZUNDERE - Şelale İlkokulu

Mrt

2021/22 Eğitim Öğretim yılı 2. Dönem yazılı dönemi bu hafta başlamıştır. Öğrencilerimizin bu hafta içinde ders tekrarları yapmalarını öenririz.

Mrt

Yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle ilçe genelinde eğitim öğretime bir gün süreyle ara verilmiştir.

Mrt

18 Mart Çanakkkale Haftası Kutlama Programımız Cuma günü saat 13.00 da okulumuzda yapılacaktır...Herkes davetlidir.

Mrt

Bu sene yapılacal olan Bilsem Grup Taramalarına katılacak olan öğrencilerimizin sınav giriş tarihleri belli oldu.

Mrt

Ortaokul öğrencileri kompozisyon yazma yarışması

Mrt

2021/22 Eğitim Öğretim yılının ikinci dönemine ait şube öğretmenler kurulu toplantısı 04.03.2022 tarihinde yapılacaktır.

Uzundere Yeni Şampiyonlarını Arıyor

Şbt

Ikinci dönem Uzundere Erbap Toplantısı 18 Şubat Cuma günü saat 16.00 da yapılacaktır.

Şbt

Özgür Aras TÜFEK yazarımızın sunumuyla "DİL VE KÜLTÜR AKTARIMINDA MASAL" konulu bir söyleyişi olacaktır. Tüm Kitap ASkademisi Projemizde bulunan öğrenci ve velilerimiz davetlidir.

Şbt

Cuma günü il zümre öğretmenler kurulu toplantısı yapılacaktı

Şbt

Çarşamba günü ilçe öğretmenler zümre toplantısı yapılacaktır

Ock

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı 1. Kanaat Dönemi 21.01.2022 tarihinde karne günü heyecanıyla sona erecektir. Sonrasında iki haftalık tatil başlayacaktır.

Ock

Milli Teknoloji Hamlesi ve T3 Vakfının düzenleyeceği bilgilendirme semineri 20.01.2022 tarihinde saat 20.00 da gerçekleşecektir.

Ock

4. Sınıf öğrencileri ile yapılan  AZ SÖZ ÇOK ANLAM ve STEM WITH KIDS eTwinning projeleri hakkında 13.01.2022 tarihinde 08.30 da velilere bilgilendirme toplantısı yapılacaktır.